Leden van HSV De Zuidvogels kunnen zichzelf gaan sparen. In Huizen is namelijk een bijzondere voetbalplaatjesactie van start gegaan.

In navolging van alle landelijke spaaracties van grote supermarktketens is de Jumbo in de Kostmand in samenwerking met de voetbalvereniging nu ook gestart met een actie. Er is een traditioneel voetbalplaatjesalbum geproduceerd. Voor iedere 10 euro aan boodschappen krijgt de klant een pakje plaatjes.

Ruilen

In totaal zijn er van 596 spelers, jeugd en senioren, pasfoto's te verzamelen in het speciaal voor HSV De Zuidvogels ontworpen verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid heeft het album ontvangen. Op Facebook zijn de eerste oproepen geplaatst voor het ruilen van de plaatjes.

Zuidvogelsarchief

De vereniging zelf spaart ook, maar dan geen plaatjes. HSV De Zuidvogels doet een oproep om thuis op zoek te gaan naar Zuidvogelsmateriaal, zoals bekers, vaantjes, shirts of foto's. Het is de bedoeling het Zuidvogelsarchief dit jaar weer aan te vullen om het materiaal voor de komende generaties te bewaren.