Bijzonder kookboek

Weesper lokale producten zijn inspiratiebron voor 'Proef Weesp'

13 nov 2019, 10:28 · leestijd 3 minuten B2b
EXTRA
Jolanda de Rijk (links) en Femke Berkhout fotograferen op locatie voor 'Proef Weesp.'
Jolanda de Rijk (links) en Femke Berkhout fotograferen op locatie voor 'Proef Weesp.'

In de eerste week van december is Weesp een uniek kookboek rijker: ‘Proef Weesp'. 33 min of meer bekende Weespers – veelal detaillisten en horecaondernemers – delen hierin hun favoriete recept met de Weesper gemeenschap. De vooruitzichten van deze ‘Culinaire kijk op Weesp’ zijn smakelijk.

Natuurlijk de Weespermop. Maar ook graan gemalen door de molenaars van molen De Vriendschap, jenever en likeur van de nog jonge stokerij Anker Weesp, niet te vergeten cacao van Van Houten, ijs van Nelis en Wispe bier. Als je het zo op een rijtje..