FC Weesp kan hard werken niet belonen

WEESP - Er werd hard geknokt, maar toch heeft FC Weesp afgelopen zondag een nederlaag geleden tegen het sterke SCH'44. De Weespers kwamen met 1-4 tekort.

FC Weesp zorgde al vroeg met counters voor veel gevaar. Doordat SCH'44 veel druk zette, kreeg FC Weesp de ruimte. Dat leverde al vroeg een doelpunt op. Na een goede crosspass van Milan Geertsma kon Jesse Rijnsburger na een knappe solo voorgeven op Jasper Spanjerberg. Laatstgenoemde schoot raak en zette FC Weesp op een voorsprong.
FC Weesp startte daarmee goed, maar het was voor SCH'44 een extra zetje om het spel weer over te nemen. De tegenstander van de Weespers kreeg al snel kansen en kwam knap terug. Nadat FC Weesp zelf verzuimde de voorsprong te verdubbelen, boog SCH'44 de achterstand om in een 1-2 voorsprong in de eerste helft.

Na de rust startte SCH'44 meteen weer sterk. FC Weesp bleef lang meedoen en kreeg kansen om terug te komen, maar het ontbrak de ploeg aan het nodige geluk en scherpte. SCH'44 kon vervolgens verder weglopen en moest FC Weesp, ondanks het goede spel, zonder punten laten.

Domper voor vrouwen
Een totale offday heeft de vrouwen van FC Weesp zondag een forse domper opgeleverd. De Weespers werden tegen BFC met 5-0 weggespeeld.

FC Weesp was erop gebrand om nu eens de punten te pakken tegen de sterke Bussumers, maar kwamen bedrogen uit. FC Weesp speelde slordig en stond al na de eerste helft met 3-0 achter. Na rust probeerde FC Weesp terug te komen, maar dat lukte niet.