Afbeelding
Foto: Pixabay

Ouders kunnen meepraten over onderwijs in Weesp

Algemeen

WEESP - Hoe gaat het in Weesp met het aanbod van onderwijs en de ondersteuning van leerlingen en ouders? Daarover kunnen ouders van kinderen van 0-12 jaar vanavond meepraten in het stadskantoor.

De gemeente is weliswaar niet verantwoordelijk voor de inhoud van het onderwijs, toch wil ze meer zicht krijgen op wat goed gaat in Weesp en wat beter kan. Dat schrijft de gemeente in de oproep aan ouders voor de inspraakavond.

De gemeente wil met ouders in gesprek gaan over wat zij vinden van de manier waarop hun kind, maar ook zij zelf ondersteund worden met betrekking tot het onderwijs van hun kind. Zijn de voorzieningen op dat gebied in Weesp toereikend, of missen ouders nog iets?

Door ouders uit te nodigen om hun ervaringen en ideeën te delen, wil de gemeente onderwerpen bespreekbaar maken. Deze kunnen dan ook weer worden meegenomen in overleg met de schoolbesturen in Weesp.

De inspraakavond is voor ouders van (schoolgaande) kinderen van 0 tot 12 jaar en wordt gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in de kantine van het stadskantoor aan de Nieuwstraat.

Aanmelden voor de inspraakavond kan via onderwijs@weesp.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant