Afbeelding
Foto's: Café 't Helletje.
Foto's

Regen kan pret Caribisch feest 't Helletje niet drukken

Cultureel

WEESP - Het weer was dan wel niet echt tropisch, maar verder klopte alles: Weesp heeft een geslaagd eerste Caribbean Food en Salsa Festival achter de rug. Het feest van Café 't Helletje trok zaterdag enkele honderden bezoekers. 

Een groot deel van de dag was er van alles te beleven voor de deur van het Weesper café. Er waren optredens van zanger Master Stu, een Carribean Brass Band, SixBand en Dj Quincy Glenn. Daarnaast was er een 'Caribische foodmarket', waar Surinaamse, Javaanse, Hindoestaanse en andere Caribische hapjes gretig aftrek vonden. Voor de jongste bezoekers stond er een meterslang springkussen.

Het feest duurde tot de late uurtjes en was erg geslaagd, zo laat Pieter Kors van Café 't Helletje weten. "Er heerste echt een leuke sfeer en we hebben van veel mensen gehoord dat ze het erg leuk vonden. Wat ons betreft was het zeker voor herhaling vatbaar", aldus de kroegbaas. Smetje op de feestdag was een flinke 'tropische' bui 's avonds, maar het mocht de pret niet drukken. "We hebben toen razendsnel een paar tenten geregeld. Het bleef toen tot het laatst erg gezellig."



Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant