Afbeelding
Foto: Ruth van Kessel

Meer namen Sluis-en-bruggenfeest bekend

Cultureel

WEESP - Met nog een paar weken tot het feest krijgt het programma van het Sluis-en-bruggenfeest steeds meer vorm. 

Aan bekende artiesten is ook dit jaar geen gebrek. Vrijdagavond treedt op het Grote Plein allereerst de bekende rapper Yes-R op en bij Toeters en Bellen volkszanger Wesly Bronkhorst. Maar vooral zaterdag is het bal met de grote namen. Bij Toeters en Bellen komen dan achtereenvolgens Glennis Grace, Danny Froger, en Anita Meijer.

Danny Froger heeft op hetzelfde tijdstip concurrentie van Dulfer and Friends op het Grote Plein. Dit was vorig jaar een regelrechte knaller en er is geen enkele reden om aan te nemen dat het dit jaar niet dezelfde kant op gaat.

Weespers op het podium
Bij La Ruelle (podium op Slijkstraatbrug) kan onder meer worden genoten van Weesper dj's, maar ook van de in Weesp wereldberoemde Wetpaperboys. Meer Weesps gaat het niet worden denk je dan, maar vlak 't Heertje dan niet uit. Hier wordt donderdagavond de eerste voorronde gehouden van de talentenjacht The Voice of Weesp, waarvan zaterdagavond de finale is.

Voor wie meer heeft met bijvoorbeeld een popkoor: dat treft, want popkoor Funtastic treedt zaterdag op bij Bijna Thuis. Tot slot: wilt u meezingen en dansen op onder andere veel bekend (Nederlandstalige) deunen? Ga dan vooral langs bij 't Helletje.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant