Het thema van dit jaar is 'Gruwelijk eng'.
Het thema van dit jaar is 'Gruwelijk eng'. Foto: Pixabay

Lekker griezelen tijdens de Kinderboekenweek

Cultureel

WEESP - Het is kinderboekenweek! En omdat het thema van dit jaar 'Gruwelijk eng' is, zijn er tot en met eind volgende week voor kinderen allemaal griezelige dingen te beleven in Weesp. 

In de bibliotheek is een tentoonstelling te zien van de met Zilveren Griffels, Penselen en Paletten bekroonde boeken. Ook kunnen kinderen hier een puzzelboekje ophalen met daarin allerlei opdrachten rond de Kinderboekenweek.

In de City of Wesopa is zondag een griezelmiddag. Meatball & Van der Camp verzorgen een kindertheatervoorstelling en in de foyer kan worden geknutseld. Deze griezelmiddag is een gezamenlijk initiatief van de City, de bibliotheek en De Kleine Prins. Aanvang 14.00 uur, entree € 8,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via wesopa.nl.

Spookbal
Zaterdag 14 oktober is er een Kinderboekenweekfeest in het Theaterpand. De kinderen van de juniortheaterklas spelen een spannende voorstelling met vampieren, heksen en enge clowns. Aansluitend is er een spookbal. Deze avond is voor kinderen tot en met 12 jaar. Kaarten kosten € 3,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via theaterpandweesp.nl. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant