Nora Schenk tekent haar boekcontract bij Uitgeverij De Verhalenfabriek.
Nora Schenk tekent haar boekcontract bij Uitgeverij De Verhalenfabriek. Foto: De Verhalenfabriek

WeesperNieuws columniste Nora Schenk wint schrijfwedstrijd

Kunst & cultuur

WEESP - Onze vaste columniste Nora Schenk deed mee aan een schrijfwedstrijd en won deze met haar novelle Hartje Herfst. Het is een feelgood verhaal en verschijnt als Ebook bij de Verhalenfabriek op 5 november. Het levert haar ook een contract op. 

De Cozy & Crime wedstrijd is een verhalenwedstrijd georganiseerd door Schrijven Online, de Online Schrijfschool en De Verhalenfabriek. De opdracht was een novelle van circa 25.000 woorden te schrijven in het thema Herfst. Naast feelgoodverhalen mochten ook spannende verhalen worden ingestuurd. De jury was blij verrast door de kwaliteit van de inzendingen.

Uit maar liefst 62 inzendingen koos de jury van de Cozy & Crime wedstrijd 11 potentiële winnaars. Gedurende de maand augustus boog de jury zich over deze elf manuscripten om de uiteindelijke drie prijswinnaars te kiezen. De hoofdprijs was een contract bij Uitgeverij De Verhalenfabriek. Op 6 september werd de winnaar van deze wedstrijd tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt. Nora, van harte gefeliciteerd!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant