Klusjes doen voor een ander, zoals een klein tuintje verzorgen.
Klusjes doen voor een ander, zoals een klein tuintje verzorgen. Foto: Pixabay

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Maatschappelijk

WEESP - Iedere week zetten wij de leukste vacatures van de Vrijwilligerscentrale voor je op een rij. Vind je niets van je gading? Kijk dan ook eens op www.vcweesp.nl. Als vrijwilliger maak je het verschil!

Ingrid, 61 ziet slecht en durft daarom niet alleen naar buiten, ga jij met haar mee?

Ingrid uit Weesp wil heel graag naar buiten maar durft dat door haar zichtbeperking niet alleen. Ze zoekt iemand die haar daarmee wil helpen. Ze heeft wat tijd nodig om iemand te vertrouwen. Ze wil heel graag naar buiten voor een korte wandeling maar door haar zichtbeperking kan ze dat niet zonder begeleiding. Gun jij Ingrid af en toe een wandeling buiten in de natuur? Reageer dan snel!

Vrijwilligers gezocht die een praktisch klusje willen doen voor een ander!

Weesp heeft een tekort aan vrijwilligers die het leuk vinden om een klusje te doen voor een ander, zoals bijvoorbeeld een klein tuintje verzorgen, een schilderij ophangen, een boodschapje doen of iemand naar de dokter brengen. Je kiest zelf welk klusje je uitvoert, het is incidenteel en altijd in overleg en alle hulp is welkom! Help jij mee?

Steun jij mensen met Autisme en hun naasten?

Iedere woensdagmiddag, in de even weken, is er een inloop rondom Autisme; voor ontmoeting en lotgenotencontact. Mensen met Autisme of hun naasten kunnen hier terecht voor informatie en vragen rond autisme. Als vrijwilliger ben je betrokken bij de voorbereiding, ontvang je de bezoekers en betrek je iedereen actief bij het gesprek. Dit doe je in samenwerking met de coördinator en andere vrijwilligers. Heb jij interesse in mensen, kun je goed luisteren, ben je nieuwsgierig en bereid om je te verdiepen in Autisme? Meld je dan nu aan!

Meer informatie of een adviesgesprek?
De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant