Afbeelding

Haal de lente in huis!

Advertorial

Het is weer voorjaar! Zet nu je lentekriebels om in daden, haal de bezem door je huis en tuin en maak een frisse start in deze roerige coronatijd. Geef je interieur en tuin een boost. Een paar simpele tips hoe je de lentevibe in huis haalt én tegelijkertijd trendy bent.

1. Bij een fijn, warm thuis horen lichte tinten. Pastelkleuren, grijs en lichtbruin zijn helemaal in. Geef zelf kleur aan je interieur, pak een kwast en ga aan de slag. Vervang donkere kussens en dekens door lichte, frisse kleuren en speel met woonaccessoires en lampen.

2. Scandinaviërs wisten het al langer: lichte houtsoorten zorgen voor een natuurlijke sfeer in huis. Op vloeren, in keukens en meubelen. Wil je net even wat anders dan de buurman? Meubelmakers gaan graag voor jou aan de slag voor dat ene unieke, passende meubel.

3. De tuin als verlengstuk van je interieur zorgt voor harmonie. Verleng je interieur naar buiten. Kies voor tuinmeubels die aansluiten bij je meubels binnenshuis en stem de kleuren van de stoelkussens en decoratie af op binnen. Helemaal hip is een lichtslinger met peertjes boven je tuinmeubelen. Maak het plaatje af met een tuinhaard of vuurschaal.

4. Thuiswerken is het nieuwe normaal. Op de bank of zelfs in bed klinkt verleidelijk, maar werkt niet. Creëer een eigen werkplek en zorg voor voldoende licht. Heel handig voor een opgeruimde werkomgeving: een gereedschapsbord. Daar kun je alles aan hangen: pennenbakjes, scharen, elastiekjes, een klok. Let ook op een verantwoorde werkhoogte. Koop een bos bloemen en voilà, je kunt met plezier aan het werk.

Te veel gedoe? Of hulp nodig? Geen nood. In Baarn vind je alles onder één dak: styling, ambacht, woninginrichting, advies, de nieuwste kleuren, producten en stijlen. Je compleet thuis voelen in eigen huis. Dát is de kracht van woonwarenhuis Nijhof. Je onderdompelen in zoveel woonplezier? Zie, voel en beleef wat de lente allemaal voor jou in petto heeft. Zo wordt wonen een echt feestje. Shop online of maak een afspraak op www.nijhofbaarn.nl en kom live naar Baarn. Daar wacht naast 20.000 m2 woongenot gratis het nieuwe lentemagazine op jou, boordevol inspiratie en tips. Het wordt een prachtige lente!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
"Dit is een zorgprobleem, geen veiligheidsissue" Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen Algemeen 28 sep, 14:00
Logo
Afbeelding
Nieuwkomersklas Kors Breijerschool Bijzondere klas maakt van kinderen uit alle windstreken gewone leerlingen Algemeen 28 sep, 13:17
Afbeelding
Weesp kan meedoen aan Amsterdamse Pubquiz Algemeen 28 sep, 10:53
Afbeelding
Bingo Versa Welzijn voortaan in kantine FC Weesp Buurt & wijk 28 sep, 08:00
Logo
Afbeelding
Charelle en Floor finishen Tour for Life Zadelpijn, 1,1 miljoen euro en een huwelijksaanzoek Sport 27 sep, 16:00
Afbeelding
Weg is de veiligheid van de Vinex-pallisade Column De Nieuwe Weesper Algemeen 27 sep, 14:00
Afbeelding
Vacatures van de Vrijwilligerscentrale Algemeen 27 sep, 13:00
Logo
Afbeelding
Open Dag het Domijn Ateliers en werkplaatsen open Algemeen 27 sep, 11:20
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief