Afbeelding

Wat kost een nieuwe keuken tegenwoordig?

Advertorial

Heb je een nieuwe keuken nodig? Keukenloods.nl heeft het grootste assortiment keukens in Amsterdam Zuidoost voor ieder budget. De prijs van een nieuwe keuken hangt van veel factoren af, zoals de kwaliteit van de materialen die je kiest, de gekozen inbouwapparatuur en het formaat en de opstelling van de keuken. Voor een keuken kun je rekening houden met de volgende prijsopbouw. De keukenkasten zijn 40% van de totale prijs, de apparatuur ook 40% en het werkblad 20%. Gemiddeld kost een keuken tussen de €6.000,- en €18.000,-.

Apparatuur
Zoals aangegeven bestaat de prijs van een keuken voor ongeveer 40% uit keukenapparatuur. Dit percentage kan verschillen, omdat er verschillende merken zijn die inbouwapparatuur aanbieden. Het type apparatuur speelt ook een rol bijvoorbeeld: een reguliere kraan is goedkoper dan een kokendwaterkraan.

Keukenkasten
Keukenfronten zijn bepalend voor de stijl van je keuken en de prijs hiervan kan uiteenlopen afhankelijk van het materiaal. Het model van de keuken is ook prijsbepalend: een eiland keuken opstelling is prijziger dan een korte rechte keuken en hoe meer kasten er in de keuken komen hoe hoger de prijs.

Werkblad
Er zijn vele soorten werkbladen voor de keuken beschikbaar in diverse prijsklassen. Een kunststof werkblad is betaalbaar, zeer sterk en makkelijk schoon te maken. Met natuursteen geef je een luxueuze uitstraling aan je keuken, dit is een kostbaar materiaal en gaat lang mee. Verder kun je kiezen uit onder andere composiet, keramiek, hout en beton. Ieder werkblad heeft een eigen prijskaartje.

Montage
Naast de kostprijs van een keuken komt er gemiddeld 20% bij aan kosten voor de montage. Het plaatsen van een nieuwe keuken is een taak die moeite, tijd, geld en energie kost. Een indicatie voor de gemiddelde kosten van montage kan variëren van €750,- tot €2.000,- euro. Dit hangt af van het formaat van de keuken, de keukenopstelling, het materiaal en de ruimte waarin de keuken wordt geplaatst.

Voor ieder budget
Kortom: Keukenloods.nl heeft keukens voor ieder budget en de prijs heb je grotendeels zelf in de hand. Hopelijk heb je nu een goed beeld van de kosten van een keuken en ben je er klaar voor om jouw droomkeuken samen te stellen. Maak gauw een afspraak! Onze adviseurs van Keukenloods Amsterdam  staan voor je klaar en voorzien je graag van persoonlijk advies.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
RegioBank weer klantvriendelijkste bank Algemeen 23 jun, 12:38
Logo
Afbeelding
Aanvullend Openbaar Vervoer Regiotaxi wordt vervangen door RMC Algemeen 23 jun, 10:30
Afbeelding
Stadspas Amsterdam nu ook voor Weespers Algemeen 23 jun, 09:30
Logo
Afbeelding
Zo´n 17 procent van de Noord-Hollanders vindt dat de wolf niet in Nederland thuishoort Wolf nog altijd bezig aan opmars in Nederland Algemeen 22 jun, 14:00
Afbeelding
Heel Weesp Zingt tijdens Weesp Gastvrij Algemeen 22 jun, 13:21
Afbeelding
Wil jij leuke uitjes verzorgen voor ouderen? Vrijwilligersvacatures 22 jun, 11:30
Afbeelding
Brandweer Nederland roept iedereen op om rookmelders in huis op te hangen Algemeen 22 jun, 10:05
Logo
Afbeelding
Uilskuikens bij Uitermeer ‘Ze zijn oerlelijk, maar het worden prachtige kerkuilen’ Natuur en Milieu 22 jun, 10:00
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief