Afbeelding

Bescherm jouw Samsung telefoon optimaal

Advertorial

Laten we eerlijk zijn, iedereen is toch zuinig op zijn of haar telefoon? Of je nou de gloednieuwe Samsung s22 hebt gekocht of er eentje van 2 jaar geleden gebruikt, beide mogen ze niet kapot. Wij leggen je uit welke hoesjes de optimale bescherming bieden voor jouw Samsung telefoon.

Voor welk soort telefoonhoesje ga jij?

Als je op zoek gaat naar telefoonhoesjes komt je veel verschillende soorten en maten tegen. Van erg opvallend naar zakelijk en zelfs transparant. Naast de verschillende kleuren zijn er ook nog verschillende gradaties in bescherming, zo beschermd het ene hoesje de volledige telefoon terwijl je voor de andere ook nog een extra screenprotector moet aanschaffen. Kortom, de keuze is reuze!

Mijn Samsung Galaxy S22 optimaal beschermen

Eerder gaven we al aan dat de prijs van het toestel niet uitmaakt, iedere telefoon verdiend de juiste bescherming. Echter snappen we bij GSMpunt wel dat hoe nieuwer (en vaak duurder) de telefoon, hoe beter de bescherming moet zijn. In februari van dit jaar is de nieuwste telefoon Samsung gepresenteerd. Mocht jij deze telefoon in je bezit hebben en wil je zo tegen de zomer eens een nieuw hoesje proberen? Neem dan eens een kijkje bij GSMpunt, daar hebben ze een breed en uiteenlopend aanbod Samsung S22 hoesjes.

Extra bescherming

Naast een goed telefoonhoesje zijn er natuurlijk nog meer opties om je telefoon goed te beschermen. Zo zijn er screenprotectors op de markt die ervoor moeten zorgen dat het scherm kras en barstvrij blijft. Handig, want een krasje is zo gemaakt op dat dure scherm. 

Sinds kort is er niet alleen meer een screenprotector beschikbaar voor het scherm maar ook voor de camera van de telefoon. Deze draagt de passende naam ‘camera protector’ en zorgt ervoor dat jouw camera stof en krasvrij blijft. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Blauwalg, zwemmersjeuk, botulisme en meer ellende Lekker buiten zwemmen dit weekend? Wees voorzichtig! Algemeen 12 aug, 12:09
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Hugo de Grootlaan Hugo de Groot: ontsnapt uit Slot Loevestein in een boekenkist Algemeen 12 aug, 10:22
Afbeelding
Hans Burggraaff stopt met afname PCR-testen bij klachten Algemeen 12 aug, 08:00
Logo
Afbeelding
Vier gouden medailles op de World Police and Fire Games Sport verenigt, net als het politievak Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Nieuwe fietsenwinkel Nieuwstad Algemeen 11 aug, 14:24
Afbeelding
Geluidsschermen station Weesp Algemeen 11 aug, 11:28
Afbeelding
Solarclarity sponsort verenigingenmarkt S&B Algemeen 11 aug, 09:44
Logo
Afbeelding
Vers aan de Vecht ‘De groente uit de pluktuin smaakt zo veel lekkerder dan uit de winkel’ Algemeen 11 aug, 09:00
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief