In 2017 genoten veel mensen van alle activiteiten tijdens Weesp Gastvrij.
In 2017 genoten veel mensen van alle activiteiten tijdens Weesp Gastvrij. Foto: André Verheul

Kijken, proeven, beleven en profiteren van leuke acties bij Weesp Gastvrij

Cultureel

WEESP - Wat heeft Weesp te bieden op het gebied van cultuur, authentieke winkels en culinaire verrassingen? Het is verrassend veel en dat is allemaal te zien, proeven en beleven tijdens deze vierde editie van Weesp Gastvrij. Zaterdag 30 juni staat het centrum bol van de activiteiten tijdens dit bruisende festival.

Dit jaar doen er weer meer deelnemers mee dan vorig jaar. Dat betekent dat we de hele dag kunnen genieten van veel leuke aanbiedingen van detaillisten, proeverijen bij de horeca, optredens van straatmuzikanten, straattheater en kunstenaars en in diverse locaties in het centrum, leuke kinderactiviteiten en creatieve extraatjes, zo belooft de organisatie.

Het volledige programma staat op de website www.weespgastvrij.nl, op Facebook en Instagram. Bij alle deelnemers zijn handige plattegrondjes verkrijgbaar die in je tas of achterzak passen. Op de dag zelf wijzen gastheren en gastvrouwen de weg en is informatie over Weesp beschikbaar bij De Vuurlinie aan de sloepensteiger aan de Herengracht.

Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant