Afbeelding
Foto's: Marieke van Veen

Eindelijk een grafsteen voor Pascal

Mensen

WEESP/DRIEMOND Bijna veertien jaar nadat Pascal uit Driemond verongelukte op de Stationsweg in Weesp is zijn graf dan eindelijk voorzien van een grafsteen. Een grote opluchting voor zijn familie, die enorm dankbaar is voor alle steun vanuit de gemeenschap. 

De steen op het graf van Pascal en zijn oma Maria is vanmorgen geplaatst. Onder toeziend oog van Pascals moeder Ans en zijn grote broer Dave zorgden de mannen van Van Dam Natuursteen voor een metamorfose van het verwaarloosde graf.  

Er was destijds geen geld voor een grafsteen. In plaats daarvan werd van het graf met veel liefde een tuintje gemaakt, maar toen Ans ziek werd raakte dat in verval. Een onderhoudsvriendelijk graf was een grote wens. Dave startte vorig jaar een crowdfundactie. Pascal was een sociale jongen met veel vrienden en in een kleine gemeenschap als Driemond kende iedereen hem. De donaties stroomden dan ook binnen.

Pascal verongelukte op 18 juli 2004 op 23-jarige leeftijd. Hij reed op zijn motor op de Stationsweg toen hij van de weg raakte en tegen een lantaarnpaal belandde. 


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant