<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deze week in de brievenbus.
Deze week in de brievenbus.

Deze week: zomerse gids in de brievenbus

WEESP - Deze week ontvang je niet alleen weer helemaal gratis het WeesperNieuws van ons, maar we doen er het traditionele zomerextraatje bij: de zomergids met als titel 'Welkom in Weesp'.

Het besluit om een gemeentefusie aan te gaan met Amsterdam was voor onze redactie aanleiding om in de zomergids van dit jaar naar Amsterdam te kijken. We zitten tenslotte dichtbij.

Langs de Amstel
Zo maakten we een fietstochtje langs de Amstel en moesten erg aan onze eigen Vecht denken. Behalve de toekomst delen we ook geschiedenis met elkaar, zoals de Stelling van Amsterdam. En dan nog iets: we zien de ontwikkeling dat veel Amsterdammers veel liever in Weesp komen wonen. (Wat ze gelijk hebben, welkom in Weesp allemaal!)

Ook in Museum Weesp, een absolute must see, óók voor de inwoners van Weesp, is een connectie met Amsterdam nooit ver weg. Verder is er in de zomergids ruimte voor typisch Weesper zaken als De Vuurlinie, de stokershistorie en 'het baken van Weesp'.

Ondernemers
Tussen alle verhalen door stellen vele ondernemers uit Weesp en directe omgeving zich aan u, de lezer, voor of vertellen ze u de laatste nieuwtjes over hun producten en/of diensten. Altijd handig. En daarom gaat de zomergids toch vooral over Weesp. Want ook als we over vier of acht jaar gemeente Amsterdam zijn, Weesp blijft altijd Weesp!

In de bus
Het verspreiden van de zomergids is nog een hele klus. Het zijn nogal dikke boekwerkjes, dus het kan zijn dat de gids niet tegelijk met de krant in de bus valt. Het zijn onze stoere kantenbezorgers die deze klus klaren en daarmee een klein extraatje voor de zomer ontvangen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble.

Privacy-statement.