Melvin Brouwer, Sander van Haren en Taner Ozbek in het 'legokantoor' in de Slijkstraat.
Melvin Brouwer, Sander van Haren en Taner Ozbek in het 'legokantoor' in de Slijkstraat.
Zakelijk

Samen financieel bouwen met de specialisten van De Leadergroep

B2B

WEESP - Al gezien in de Slijkstraat? In het pand waar voorheen de SNS Bank zat, is nu De Leadergroep neergestreken. Advies over financiële zaken in een kantoor dat helemaal is gemaakt van grote 'legoblokken'.

Die legoblokken staan symbool voor wat ze bij De Leadergroep voor ogen hebben: samen financieel bouwen.

Niet saai
"Financiële zaken, we krijgen er allemaal mee te maken in ons leven en veel mensen vinden dat ingewikkeld of saai", vertelt Stephanie Mouissie van De Leadergroep. "Wij nemen dat graag uit handen en ons kantoor is in ieder geval alles behalve saai."

Klant centraal
De specialisten van De Leadergroep geven adviezen aan particulieren, ZZP'ers, MKB'ers en grote ondernemingen en altijd staat de klant centraal. "Van de aankoop van een huis tot een reorganisatie van een (groot) bedrijf, bij ons krijg je het beste advies tegen de beste prijs met het juiste product", aldus Stephanie. "Wij geven altijd onafhankelijk en transparant advies en het contact is persoonlijk. Het aloude concept 'weet wat je klant wil, ken je klant en de klant is geen nummer', dat is bij ons geen theorie, dat is hoe wij werken. Wij behartigen de belangen van onze klanten en zijn niet gelieerd aan of afhankelijk van een bank of verzekeraar. Geen wij van WC-eend adviseren WC-eend."

Specialisten
Het hoofdkantoor is gevestigd in Huizen. Daarnaast heeft De Leadergroep 18 adviespunten in het land (Randstad). "Er werken op dit moment 30 specialisten die allemaal een doel hebben: de belangen en behoeftes van de klant optimaal behartigen."

Logische stap
De Leadergroep opent een kantoor in Weesp op het moment dat veel financiële dienstverleners juist vertrokken zijn en veel mensen internet verkiezen voor dit soort zaken. Volgens mede-eigenaar Melvin Brouwer toch een logische stap: "Gezien het gebrek aan financieel advies en de enorme nieuwbouw welke gerealiseerd wordt in Weesp hebben we Johan Cruijff's wijsheid gevolgd: 'Als je er niet bent, ben je of te vroeg of te laat!' Ik denk dat mensen vaak op internet beginnen te zoeken maar eigenlijk niet te veel tijd willen nemen voor dit soort onderwerpen. Wij wel. Zo leren we de klant en zijn financiële situatie goed kennen. De klant gooit zijn vragen over de schutting, wij vangen ze op en regelen het. Bij De Leadergroep heb je één aanspreekpunt voor al jouw zaken. Achter de adviseur staat een team van specialisten die allemaal ervaring hebben en opgeleid zijn om het beste advies te geven op hun eigen terrein. Alles onder één dak. Dat is ontzorgen zoals het hoort."

Een klant die net het legoblokkenkantoor verlaat is in ieder geval tevreden: "Die hypotheek waar we al een half jaar mee bezig waren, is nu in vier dagen tijd rond."

Bel voor informatie 06-53890016 of mail naar melvin@deleader.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant