Stefan wéér met Pool de France-barbecue aan de haal
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Een tweede barbecue voor Stefan.
Een tweede barbecue voor Stefan. (Foto: Sjoerd Stoop)

Stefan wéér met Pool de France-barbecue aan de haal

WEESP - Stefan Wolffenbuttel heeft de WeesperNieuws Pool de France gewonnen. De Nigtevechter bleek de afgelopen week de beste Tour de France-voorspeller en won met een forse voorsprong op z'n naaste belagers het populaire tourspel van het WeesperNieuws.

De Pool de France-zege levert Stefan een barbecue op, gesponsord door de Karwei aan de Nijverheidslaan. En dat is niet de eerste keer: twee jaar geleden nam Stefan de barbecue ook al eens mee naar huis toen hij de eerste plaats nog met twee anderen moest delen. Toch komt ook de tweede barbecue goed van pas. "We hebben net een vakantiehuisje in Duitsland gekocht. Ik kan niet wachten om daar lekker de barbecue aan te steken. De barbecue van twee jaar geleden hebben we afgelopen weekend nog gebruikt", lacht Stefan.

Dat Stefan een 'meestervoorspeller' blijkt mag geen toeval heten. Als je zelf op hoog niveau wielrent en tourrenner Dylan Groenwegen tot je beste vrienden mag rekenen, dan ken je alle ins en outs van de sport. "En met een beetje voorkennis kom je heel ver, zo blijkt. De twee etappezeges van Dylan maakten het natuurlijk een extra groot feest."

Prijzen
De tweede en derde prijs van het tourspel, een etentje bij La Base en Passata aan de Nieuwstad werden gewonnen door Ron Krancher en Rene van Schaik. Alle prijswinnaars krijgen nog deze week persoonlijk bericht.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.