Hans Dulfer treedt zaterdagmiddag op het Grote Plein op.
Hans Dulfer treedt zaterdagmiddag op het Grote Plein op. Foto: WeesperNieuws/Ruth van Kessel

Lange Frans, Brace en Hans Dulfer zijn de grote namen op Sluis- en Bruggenfeest

Algemeen

WEESP - Lange Frans en Brace op zaterdagmiddag en -avond op het podium van Toeters & Bellen en Hans Dulfer met zijn band zaterdagmiddag op het Grote Plein. Dit zijn de drie bekendste artiesten tijdens het Sluis- en Bruggenfeest. De 41ste editie van dit Weesper feest wordt donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus gehouden.

De contouren van het Sluis- en Bruggenfeest worden steeds helderder en het blijkt dat het komende feest nagenoeg een kopie is van de 40ste aflevering vorig jaar. Donderdagavond is Weesper avond met centraal de Verenigingenmarkt en vrijdag en zaterdag is er de braderie en tot laat op de avond zijn er optredens bij de horecagelegenheden en op het Grote Plein.

Kinderen
Kinderactiviteiten zijn er ook. Vrijdag- en zaterdagmiddag staat op de Herengracht de kinderspeelstraat uitgestald, zaterdagochtend is op de Hoogstraat de kindervrijmarkt en dan is er voor de jeugd de ook al traditionele viswedstrijd in de Kom. Zaterdag wordt om 22.00 uur het feest afgesloten met vuurwerk.

Bijlage
Komende week verschijnt er een uitgebreide feestkrant die wordt meegestuurd met WeesperNieuws. Daarin staan feiten, nieuwtjes en het complete programma. En er is een bijlage over de WeesperNieuws Triatlon die zondag 2 september wordt gehouden.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Blauwalg, zwemmersjeuk, botulisme en meer ellende Lekker buiten zwemmen dit weekend? Wees voorzichtig! Algemeen 12 aug, 12:09
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Hugo de Grootlaan Hugo de Groot: ontsnapt uit Slot Loevestein in een boekenkist Algemeen 12 aug, 10:22
Afbeelding
Hans Burggraaff stopt met afname PCR-testen bij klachten Algemeen 12 aug, 08:00
Logo
Afbeelding
Vier gouden medailles op de World Police and Fire Games Sport verenigt, net als het politievak Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Nieuwe fietsenwinkel Nieuwstad Algemeen 11 aug, 14:24
Afbeelding
Geluidsschermen station Weesp Algemeen 11 aug, 11:28
Afbeelding
Solarclarity sponsort verenigingenmarkt S&B Algemeen 11 aug, 09:44
Logo
Afbeelding
Vers aan de Vecht ‘De groente uit de pluktuin smaakt zo veel lekkerder dan uit de winkel’ Algemeen 11 aug, 09:00
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief