Nova en Arne de Haan hebben de nieuwe vestiging geopend, onder het toeziend oog van Willy Verweij.
Nova en Arne de Haan hebben de nieuwe vestiging geopend, onder het toeziend oog van Willy Verweij.

Nieuwe vestiging Kidswereld op 'Mooiste plekje van Weesp'

Algemeen

De Weesper kinderopvang Kidswereld is een nieuwe vestiging rijker en volgens directeur Willy Verweij is deze gevestigd op het mooiste plekje van Weesp: in de voormalige pastorie aan de voet van de Laurentiuskerk aan de Herengracht. De opening vond vanochtend plaats en werd gedaan door peuter Nova en haar vader Arne de Haan. Arne was dertig jaar geleden een van de eerste kinderen bij kinderopvang de Boerderij en hij brengt er nu zijn dochter Nova.

Willy Verweij is dertig jaar geleden met kinderopvang de Boerderij aan de Kanaaldijk. Sommigen verklaarden haar toen voor gek, maar Willy geloofde in haar missie: kinderen opvangen in een omgeving met dieren. Later kwamen er meer vestigingen, ook zonder dieren, en werd de Boerderij Kidswereld, maar er is nooit getornd aan de kwaliteit van de opvang. 

Drie groepen
Dit bewijst ook de nieuwe vestiging. De voormalige pastorie is nu een kinderopvang voor drie groepen. Beneden is de babygroep, de eerste etage is voor de dreumessen en peuters en de buitenschoolse opvang is op zolder.
Bijzonder was dat de voormalige bewoner van de pastorie, pastor Jan Divendal, bij de opening aanwezig was.    

Oud en nieuw bijeen: voormalig pastor Jan Divendal wordt rondgeleid door Willy Verweij.
Willy Verweij voert het woord, waarbij ze onder anderen Cees van Vliet, de eigenaar van de pastorie en Lauerentiuskerk, voor haar steun.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant