<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Wat is WeesperNieuws Extra? We zetten het graag even op een rijtje

In Weesp gebeurt hartstikke veel. De journalisten van het WeesperNieuws schrijven daar al meer dan 30 jaar over. Al die belangrijke, boeiende en ontroerende verhalen presenteren we op verschillende manieren: in de krant, op de website, op de kabelkrant en op de radio. Onze nieuwste kanaal heet WeesperNieuws Extra. Je vindt het online, naast de website die je al kent.

Duik dieper in het WeesperNieuws
Op WeesperNieuws Extra presenteren we de achtergronden van het nieuws, doen we verslag ter plaatse, maken we portretten van boeiende Weespers en zorgen we voor uitleg en duiding. Verhalen die je niet of niet zo uitgebreid in onze krant of website kunt lezen. Kortom: Extra.
Maar er zijn nog meer extra's: de beste artikelen uit onze andere kranten in de regio, handige uittips, leuke dagrubrieken en toegang tot ons archief.

Je vindt het allemaal op www.weespernieuws.nl/extra

Het leest extra fijn
WeesperNieuws Extra vind je alleen online. Daar hebben we meer ruimte en kunnen we veel actueler zijn. De opmaak van onze Extra-artikelen is rustig, helder en advertentievrij. Zodat het extra fijn leest.

€ 5,50 per maand
Voor WeesperNieuws Extra vragen we een kleine bijdrage. Dat is nodig om de lokale journalistiek in deze vorm mogelijk te maken. Met jouw abonnement help je ons ook om onze gratis krant, nieuwssite en kabelkrant te blijven maken. De artikelen op WeesperNieuws Extra kun je dus alleen lezen als je abonnee wordt. Het kost je slechts € 5,50 per maand. 

Druk op deze knop om abonnee te worden. 

Andere kanalen
De actuele en korte berichten zetten we nog steeds op onze nieuwssite www.weespernieuws.nl en op WeesperNieuws TV (kabelkrant, Ziggo-kanaal 36). En in onze gratis huis-aan-huiskrant bieden we wekelijks een overzicht van de belangrijkste onderwerpen en activiteiten, de agenda en het GemeenteNieuws.

Alleen voor WeesperNieuws Extra heb je een abonnement nodig. De nieuwssite, de kabelkrant en de krant blijven gratis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.