De burgemeester en Cor en Adri Westland praten bij over het nieuwste WeesperNieuws.
De burgemeester en Cor en Adri Westland praten bij over het nieuwste WeesperNieuws.

WeesperNieuws Extra nu van start

Algemeen

WEESP - Elke werkdag twee à drie extra artikelen over Weesp. Dat is wat je krijgt als je abonnee wordt van WeesperNieuws Extra. Plus dagelijks het belangrijkste regionale nieuws, toegang tot de digitale editie van deze krant, lokale en regionale uittips voor het weekeinde én op zaterdag een mooi portret.

WeesperNieuws Extra is het nieuwste kanaal van het WeesperNieuws. Je vindt het online. We zetten er dagelijks nieuwe artikelen op. Die artikelen lees je sterk ingekort of helemaal niet in de gratis krant. Alleen abonnees kunnen al deze Extra-artikelen lezen. Dat kost 5,50 per maand (of 59 euro per jaar). Dit extra kanaal hebben we nodig om de lokale journalistiek te behouden en zelfs te versterken.

Gaat de gratis krant verdwijnen? Nee! Die blijven we elke week bezorgen. Ook onze gratis website houden we actueel. WeesperNieuws Extra komt er bovenop. En alleen voor die Extra-artikelen vragen we een bijdrage van de lezer. We gaan er vandaag 'officieel' mee van start. Cor en Adri Westland, de vriendelijke overburen van onze redactie, volgen de ontwikkelingen met grote belangstelling. "We hebben op de iPad al even zitten bladeren. Het ziet er mooi uit." Gisterenochtend troffen ze op ons verzoek burgemeester Bas Jan van Bochove, die als een van de eersten abonnee is geworden. Voor vandaag zijn ze onze ambassadeurs.

Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant