FC Weesp rekent af met koploper

WEESP - Een zege tegen de koploper. FC Weesp heeft afgelopen weekend weten te stunten. De Weesper tweedeklasser was met 1-0 te sterk voor SDZ.

Met de zege valt er vooralsnog geen pijl te trekken op het spel van FC Weesp. De ene week boekt het een knappe zege, de andere week komt het op alle fronten te kort. Deze keer leek veel te lukken aan de kant van de Weespers. FC Weesp speelde gretig, fel op de bal en schuwden geen enkel duel. Na de eerste helft stond het echter nog wel 0-0.

Na de rust bleef FC Weesp knokken voor de punten. Na een half uur voetballen werd dat beloond met een raak afstandsschot dat eerst nog werd gestopt door de keeper van SDZ, maar daarna met een 'tikkie na' toch tot doelpunt werd gepromoveerd.

Zaterdagelftal kansloos ten onder
Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft afgelopen weekend kansloos verloren van koploper Roda '23: 4-0.

FC Weesp was gehavend en moest het doen zonder een aantal vaste waarden. FC Weesp startte nog goed en kreeg een paar goede kansen, maar keek halverwege de eerste helft wel tegen een 1-0 achterstand aan.

Na de rust was het wel snel gedaan met de kansen voor FC Weesp. Zeker nadat Roda '23 op 2-0 kwam te staan ontbrak het FC Weesp aan kracht om nog wat terug te doen. Roda '23 kon vervolgens zonder problemen weglopen. Smet op het duel was verder ook nog het geblesseerd wegvallen van Jurre Stek en Alex Fransen. Ook reservekeeper Michiel Versteeg moest geblesseerd naar de kant. FC Weesp had op dat moment echter al drie keer gewisseld, waardoor verdediger Rick Stol het doel verder moest verdedigen.