Afbeelding

Weespernieuws geeft boeken weg

Algemeen

Binnenkort verschijnt het achtste deel in de Voetbalgoden-serie: Vlammend Schot. Schrijver Gerard van Gemert houdt de presentatie in zijn oude woonplaats en komt hij zaterdag 21 mei naar De BoekenArk om zijn nieuwste boek te introduceren. Om dat te vieren, mag het WeesperNieuws letterlijk een stapel boeken weggeven.

Kinderen die mee willen doen aan de lezersactie, moeten twee dingen doen: een mailtje sturen naar voetbalgoden@hotmail.com en aanwezig zijn op de boekpresentatie om 14.30 uur. Onder de deelnemers wordt eenmaal de hele serie van Voetbalgoden verloot. Als ‘troostrpijs’ zijn er drie losse exemplaren van het nieuwste boek beschikbaar. 

In Vlammend Schot redden Stijn en Storm een kind uit een brandend huis. Het avontuur krijgt een wrange wending als men de jongens ervan verdenkt het vuur zelf te hebben aangestoken. De vrienden gaan op onderzoek uit. Natuurlijk speelt hun voetbalclub FC Rapitas weer een rol in het verhaal. Inspiratie hiervoor deed Van Gemert op in zijn Weesper Rapiditas-tijd.  Van Gemert dubeerde in 2007 met ‘Gevecht om de Cup’ als schrijver. Inmiddels is de reeks uitgegroeid tot een bestsellerserie en zijn er vertalingen in het Spaans en Portugees uitgebracht. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant