Nonchalant spel MHCW afgestraft

Een blamage zondag voor MHCW. De Weesper hockeyers gaven de zege op Bennebroek totaal weg en werden met 4-2 verslagen door de lager geklasseerde tegenstander.

MHCW begon sterk en kon door doelpunten van Gino Kirsten en Jordan van Heerden al na acht minuten voor een 0-2 voorsprong aantekenen. Daarna werd het spel van MHCW te nonchalant en gaven de Weespers de voorsprong zonder moeite weg. Bennebroek kon nog voor rust sterk terug komen. De tegenstander hoefde daar nauwelijks echt gas voor te geven. MHCW bood geen tegenstand. Van MHCW was het ontluisterend hoe de wedstrijd totaal weg werd gegeven. MHCW was futloos en kon geen moment overtuigen.

Nederlaag voor We HaVe

Vooral het om zeep helpen van kansen en twee rode kaarten na de rust hebben er voor gezorgd dat We HaVe zondag verloren heeft van Monnickendam. De gedegradeerde Weesper handballers delfden met 24-17 het onderspit.
We HaVe had vooral de eerste minuten veel moeite om het net te vinden, maar kon nog voor rust sterk terug komen. Met zowel technisch als tactisch goed handbal kon We HaVe het Monnickendam nog moeilijk maken. We HaVe kon het sterke spel van vlak voor rust na de thee een vervolg geven. De Weesper handballers leken sterk terug te komen. Een dubbele rode kaart, één voor We HaVe en één voor Monnickendam, deed de wedstrijd veranderen. We HaVe was na de straf van de scheidsrechter totaal van de leg, waardoor Monnickendam de wedstrijd naar zich toe kon trekken.
Koploper te sterk voor Argus
Ondanks goed korfbal heeft Argus zaterdag geen zege kunnen boeken op koploper Atlantis. De Weesper korfballers delfden met 15-10 het onderspit.
Argus kon Atlantis ondanks het klasseverschil goed tegenstand bieden. De koploper had het zichtbaar moeilijk met het spel van de Weesper korfballers. Dat Atlantis de wedstrijd won, kwam vooral doordat de koploper over meer kwaliteit beschikte. Argus hoefde zich daarom ook niet te schamen voor de nederlaag.
Succes voor Weesper biljarters
De Weespers biljarters van Rapiditas kunnen terugkijken op een succesvol weekend. Met een kampioenschap en een verloren finale deden de Weespers goede zaken.
Een Weesper team van libre-biljarters werd zondag regionaal kampioen en mag komende maand strijden om het nationaal kampioenschap. Biljarter Michel van Gemert werd tweede op een ander biljartkampioenschap. De Weesper verloor de finale.