Afbeelding

Marijn den Engelsman sinds drie weken spoorloos

Algemeen

Marijn den Engelsman uit Weesp wordt sinds drie weken vermist. Hoewel er niet sprake te lijkt te zijn van een misdrijf, maakt de familie zich grote zorgen.  

De 20-jarige Weesper stapte woensdag 1 juni in zijn groene Peugot 106 en is sindsdien niet meer gezien. Ook heeft hij niks van zich laten horen. Zijn familie vermoedt dat Marijn naar Spanje is vertrokken, omdat hij daar eerder dit jaar een paar maanden verbleef voor een taalstudie. Dat vermoeden wordt versterkt doordat de Weesper zijn paspoort en waarschijnlijk ook zijn Spaanse SIM-kaart heeft meegenomen. Telefoontjes naar dat nummer worden niet beantwoord. 

De familie heeft al contact gehad met het adres in Spanje waar Marijn eerder verbleef, maar daar is hij nog niet gesignaleerd. Marijn's familie heeft geen idee waarom hij is vertrokken zonder iets te zeggen. Er was geen sprake van ruzie of andere problemen. Marijn is licht autistisch, maar kan zich op zich uitstekend redden.  

De familie van Marijn hoopt snel duidelijkheid te krijgen over waar Marijn is en hoe het met hem gaat. Marijn den Engelsman is 1,85 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft bruin haar en groenblauwe ogen. Het kenteken van zijn groene Peugot 106 is TV-TH-38.

Wie meer weet, wordt verzocht te bellen met politie Gooi en Vechtstreek, Bureau Weesp, telefoonnummer: 0800 - 6070.    

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant