Locoburgemeester Frida Dasselaar feliciteert Ad en Metje Renzenbrink met hun 60-jarige huwelijk
Locoburgemeester Frida Dasselaar feliciteert Ad en Metje Renzenbrink met hun 60-jarige huwelijk

Diamant voor echtpaar Renzenbrink -Scholte

Algemeen

Ad Renzenbrink (84) en Metje Scholte (78) ontmoetten elkaar na de oorlog bij Watersport Vereniging De Vecht en besloten samen in het huwelijksbootje te stappen. Vele jaren later blikt het echtpaar terug op een gelukkige tijd en vieren zij vandaag samen met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hun 60-jarig huwelijksfeest.

Ad en Metje Renzenbrink zijn beide geboren en getogen Weespers. Hij geboren aan de Julianastraat, zij geboren aan de Nieuwstraat en samen hebben zij, met hun zoons Jan en Dick, op verschillende plekken in Weesp gewoond. De laatste vijftien jaar woont het echtpaar weer samen aan de Julianastraat, de plek waar het allemaal begon.

Het echtpaar prijst zichzelf gelukkig, dat ze zowel geestelijk als lichamelijk in goede gezondheid zijn. Reisden ze vroeger met zeilboot en caravan heel Europa door, de laatste jaren zoeken ze de camping wat dichter bij huis. Overwinteren doen ze jaarlijks in Spanje, al missen ze de achterkleinkinderen – waar ze regelmatig op passen - dan wel heel erg.

Vandaag laat het diamantenechtpaar zich verrassen door hun kinderen en verwanten. Namens de gemeente kwam loco-burgemeester Frida Dasselaar langs met een bos bloemen en hartelijke felicitaties. Voor zondag staat er een grootse familiereünie op het programma.

 

 Diamanten echtpaar prijst zichzelf gelukkig met elkaar
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant