Vanaf links: Indra Wamelink, Ser van Gaalen en Hanneke Lesterhuis.
Vanaf links: Indra Wamelink, Ser van Gaalen en Hanneke Lesterhuis. Foto: Marieke van Veen

Dokters Van Gaalen en Lesterhuis gaan stoppen

Zorg

WEESP - Huisartsenechtpaar Ser van Gaalen en Hanneke Lesterhuis gaat volgende maand met pensioen. De patiënten worden overgenomen door Indra Wamelink. "Indra gaat er haar eigen draai aan geven, en zo hoort dat ook. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij goed voor onze patiënten gaat zorgen."

Ser en Hanneke dragen de praktijk tussen kerst en oud en nieuw over. De eerste maanden ontvangt Indra haar patiënten nog aan de Zeeburgstraat, daarna opent ze - per 1 maart 2019 - samen met Rebecca Cornelisse Huisartsenpraktijk Elise aan het Stationsplein 30.

De mensen, daar draait het allemaal om in een huisartsenpraktijk. Hanneke: "We hadden al eerder laten weten dat ons pensioen eraan zat te komen, maar deze maand zijn de uitnodigingen voor de receptie de deur uit gegaan. Dan komt het wel heel dichtbij. De patiënten reageren vaak met het ophalen van herinneringen. Dat doet ons beseffen wat een voorrecht het is dat we een stuk in het leven van deze mensen hebben mogen meelopen."

Volgende maand een uitgebreid gesprek met de drie artsen. Liever niet wachten? Het interview is nu al te vinden op WeesperNieuws.nl/Extra

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant