Afbeelding

Vrouwen van Weesp sluiten seizoen af met picknick

Algemeen

De Vrouwen van Weesp hebben donderdagmiddag het seizoen afgesloten met een picknick.  Op de speelplaats bij Achter 't Vosje kwamen vele nationaliteiten bijeen om te genieten van zelfgemaakte gerechten uit verschillende landen. 

Terwijl de kinderen zich op de speeltoestellen vermaakten, blikten de vrouwen terug op het voorjaarsprogramma. Zo zijn de vrouwen onder meer naar Molen de Vriendschap geweest. Ook werd het programma voor na de zomerstop bekendgemaakt. Naast de wekelijkse sport- en computerlessen wordt er twee keer per maand een activiteit georganiseerd. Die activiteiten variëren van stadswandelingen en lezingen tot film- en dansavonden.  

De Stichting Vrouwen van Weesp heeft als doel de zelfredzaamheid en integratie van vrouwen te bevorderen. Door de jaren heen is een hechte groep ontstaan van tientallen vrouwen die elkaar op allerlei manieren helpen en steunen. De stichting functioneert goed, maar heeft dringend behoefte aan een eigen onderkomen. Bij gebrek aan een eigen ruimte moeten er accomodaties worden gehuurd, wat veel geld kost. Daar komt bij dat de stichting vanwege de aangekondigde bezuinigen voor volgend jaar wellicht minder inkomsten uit subsidies heeft dan voorheen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant