Margje Vlasveld vertelt over duurzame burgerinitiatieven
Margje Vlasveld vertelt over duurzame burgerinitiatieven

Drukke eerste Weesper Avond

Algemeen

De eerste editie van de Weesper Avond kan een succes genoemd worden. Vrijdagavond waren ongeveer zestig Weespers naar de synagoge gekomen om te luisteren naar voordrachten over milieu, Het Domijn en het Struikelstenenproject in Weesp.

De avond werd afgetrapt door Weesper raadslid Max van Dorth. In tien minuten vertelde hij over zijn betrokkenheid bij het Struikelstenenproject. Ook gaf hij aan hoe hij de jeugd betrokken houdt bij het project. Daarna werd het woord voor tien minuten gegeven aan Margje Vlasveld. Zij gaf uitleg over duurzame burgerinitiatieven waar zij bij betrokken is in Leiden. Als laatste kwam de energieke Terts Brinkhoff aan het woord, hij is de bedenker van onder andere De Parade en zit tegenwoordig met zijn bedrijf op Het Domijn.

De toehoorders werden na de voordrachten verdeeld in groepen. In de Synagoge werd nog lang nagepraat over allerlei onderwerpen die spelen in Weesp. De Weesper Avond is een initiatief van een betrokken Weesper vriendengroep. De volgende avond wordt in de winter gehouden. 

Grote belangstelling voor Terts Brinkhoff van De Parade
Elk idee krijgt zijn eigen plek
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant