Afbeelding
Foto: Marieke van Veen

Voor wie altijd als eens wilde meedoen aan de triatlon (maar nog niet durfde)

Sport

WEESP - Heb je je altijd al eens willen wagen aan de WeesperNieuws Triatlon? Triatleet en trainer Jim Hagenstein houdt maandagavond 10 december een informatieavond over hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Het doel is om uit te leggen wat er allemaal bij komt kijken als je in 2019 voor het eerst wilt gaan deelnemen aan een triatlon in het algemeen en aan de WeesperNieuws Triatlon op 8 september 2019 (1 km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen) in het bijzonder. Onderwerpen als uitrusting, inschrijven, trainingen, de onderdelen (zwemmen, fietsen, lopen en wisselen) en voeding komen aan de orde.

Over de finish
"Wil je ook een keer met je handen in de lucht over de finishlijn komen, kom dan langs!", zegt Jim. "Velen zijn je met veel succes en plezier voorgegaan, waarvan een groot aantal de triatlon als sport hebben omarmd."

Begeleiding
Indien de animo groot genoeg is, wil hij een groep geïnteresseerden vanaf januari 2019 gaan begeleiden richting de WeesperNieuws triatlon 2019. Aanvang 20.30 uur, locatie: Pampuslaan 159.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant