Blikrichting Noord
Blikrichting Noord

NTR zoekt huis in Weesp voor jongerenserie SKAM

Buurt / wijk

WEESP Voor de opnames van het tweede seizoen van de Nederlandse remake van de jongerenserie Skam is de NTR op zoek naar filmlocaties in Weesp. 

Bij diverse geschikte huizen heeft de locatiemanager afgelopen vrijdag een brief in de bus gedaan. Daarin wordt uitgelegd dat er wordt uitgekeken naar onder meer een slaapkamer, een huiskamer/keuken en een eventuele buitenruimte. De voorkeur gaat vanuit praktische overwegingen uit naar één woning maar ook als de bewoner een van de beschreven ruimtes beschikbaar wil stellen, kan er op de oproep gereageerd worden. 

Marktconforme vergoeding
De filmopnames vinden plaats tussen januari 2019 en mei 2019, gedurende vier maanden. Voor het gebruik van de ruimtes of het huis wordt een marktconforme vergoeding geboden. Ook wordt er een overeenkomst gesloten waarin NTR onder meer belooft de locatie na afloop schoon en in originele staat op te leveren. 

SKAM is een populaire jongerenserie uit Noorwegen van vier seizoenen, gebaseerd op de dagelijkse onderwerpen waar tieners mee bezig zijn: vriendschap, liefde, een eigen identiteit en het overwinnen van angsten. Sinds afgelopen zomer wordt er ook een Nederlandse versie gemaakt. De serie wordt elke zondagavond op NPO en in fragmenten realtime uitgezonden op YouTube. 

Keuken nen plaatsje
Blikrichting zuid
Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant