Lisette van Dijk werd maandagochtend door vrienden onthaald.
Lisette van Dijk werd maandagochtend door vrienden onthaald.

Vrienden steunen Lisette met opgeknapt huis

Algemeen

Een bijzondere verrassing voor Lisette van Dijk, maandagochtend. Lisette en haar zus Suzanne verloren vorig jaar mei hun ouders bij de vliegramp in Tripoli en tijdens de vakantie van Lisette besloten vrienden, familie en buren om stiekem haar huis in Weesp op te knappen.

De 22-jarige Weespse gaat met haar vriend samenwonen in het ouderlijk huis, en om haar te helpen de draad weer op te pakken, besloten de bekenden het hele huis te renoveren. Alles werd in een maand tijd aangepakt; van de badkamer, de keuken, de slaapkamers, de wc tot aan de woonkamer.

Al het werk werd gesponsord door 48 bedrijven die gratis materieel, mensen en meubels ter beschikking stelden. In het huis zijn de afgelopen weken ruim 70 mensen bezig geweest. Lisette werd maandagochtend nietsvermoedend op Schiphol opgehaald en met vriendinnen door een limousine naar huis gebracht. In de auto kreeg de Weespse het verhaal te horen. Bij terugkomst werd ze opgewacht door alle helpers. Er volgt nog een grote barbecue om iedereen te bedanken. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant