Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Theaterkaartjes iets duurder

Cultureel

WEESP Wie plannen heeft om de komende maanden naar een voorstelling in de City of Wesopa te gaan, doet er slim aan om nog dit jaar kaartjes te kopen. In verband met een btw-verhoging worden de tickets met ingang van 2019 namelijk iets duurder.

Het lage btw-tarief gaat per 1 januari 2019 van 6 naar 9 procent. Omdat de jaarwisseling, en hiermee ook de verhoging, midden in het lopende theaterseizoen valt, ziet de City zich genoodzaakt de nieuwe prijzen tussentijds door te voeren. Hierdoor gaat de prijs van een kaartje 50 eurocent omhoog. Dit geldt voor alle voorstellingen. Er geldt een uitzondering voor kaartjes in de voorverkoop, mits nog in 2018 aangeschaft. Wie dus nu al reserveert, is goedkoper uit.

Kerstvakantie
Op www.wesopa.nl is een overzicht te vinden van wat er de komende maanden in het theater te doen en te zien is. Tijdens de kerstvakantie zijn er vooral veel films en kindervoorstellingen. Op vrijdag 28 december kunnen nieuwskenners hun hersenkrachten meten in een XL Eindejaarsquiz, met René van Veen als quizmaster. Teams kunnen zich hiervoor inschrijven via cityquiz@wesopa.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant