Afbeelding

Olm nog geen stap verder na rechtszaak

Algemeen Dossier: Olm

Ondanks het streven van Olm, komen de Weesper brouwer en Heineken nog amper nader tot elkaar. Heineken sleepte Olm donderdag voor de rechter, omdat de Amsterdamse brouwer stelt dat Olm met Heineken-fusten aan de haal gaat. Na lange betogen van de advocaten van de twee brouwers drong de rechtsvrouw aan op overleg om de problemen samen op te lossen, maar dat levert nog nauwelijks wat op. 

Vlak voor het weekend meldde Olm al over een voorstel na te denken. "We proberen samen met onze collega's tot een oplossing te komen en denken daarvoor een goed voorstel te hebben, maar we komen geen stap verder", zegt Olm-manager Steven Denkers. "Ook het beslag op ons geld wordt nog voortgezet, dus we kunnen echt helemaal niks doen."

Olm hoopt de komende dagen op meer stappen. "We hopen dat we, ondanks wat de rechter gaat beslissen, weer over ons geld kunnen beschikken. Anders kunnen we de zaak wel opdoeken", vreest Denkers. "We proberen volop tot een oplossing te komen. Mocht het nou echt niet lukken, dan moet de rechter maar beslissen."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant