Handbalsters spelen eerste duels
Handbalsters spelen eerste duels

Nederlaag handballers We Have, knappe zege dames

Algemeen

WEESP - Nog lang geen oorlogssterke, maar wel goed spel van de handballers van We HaVe zondag. De gehavende ploeg maakte een goede kans op een resultaat, maar moest de punten net aan tegenstander FIQAS/Aalsmeer laten: 27-26.

We HaVe startte sterk en kon al vroeg een marge op het scorebord zetten, FIQAS/Aalsmeer had veel problemen met het aanvallende spel van de Weespers. Naar mate de speelhelft vorderde, kreeg We HaVe echter problemen met het scoren van kansen en dat leverde de opponent de kans op om wat terug te doen. Vlak voor rust kwam FIQAS/Aalsmeer terug tot 10-12. Na de thee was het spelbeeld exact hetzelfde. We HaVe had wederom een sterke start, maar kreeg weer problemen met het afronden. FIQAS/Aalsmeer greep dat aan om de zege naar de ploeg toe te trekken en dat lukte de Aalsmeerders met verve. 

Sterke zege voor handbalsters
Na een zwaar oefenweekend met ook een paar zaalduels hebben de handbalsters van We HaVe een voortvarende start gemaakt. De Weespers werkten het hele weekend hard op het zaalveld en moesten met een bak spierpijn ook nog eens aftrappen op het veld tegen SV Zeeburg. Mede door de 10-23 zege op de Diemer concurrent heeft We HaVe een goed weekend achter de rug. 

We HaVe had geen problemen met SV Zeeburg. De Weespers konden de tegenstander vanaf de start van het duel vastzetten en dat zorgde ervoor dat SV Zeeburg geen enkele kans kreeg om voor Weesper problemen te zorgen. We HaVe speelde aanvallend erg sterk en kon met 6-15 al na de eerste helft de punten pakken. SV Zeeburg kon ook na rust maar slechts voor enkele tegentreffers zorgen. We HaVe zat daardoor op een zetel en sloot een zwaar weekend zo met de best mogelijke resultaten af. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant