Afbeelding

Weesper Vrijwilligerserkenning voor winkeliersvoorman Albert Vos

Mensen

WEESP - WDO-voorzitter Albert Vos heeft gisteravond de Weesper Vrijwilligerserkenning gekregen. Dat gebeurde op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. 

De Weesper kreeg de erkenning uitgereikt door wethouder Astrid Heijstee. De erkenning wordt Vos toegekend vanwege zijn inzet voor de Weesper winkeliers en de binnenstad.

Sinds 2014 besteedt Vos, naast het werk voor zijn eigen bedrijf, veel tijd aan de WDO en aan de samenwerking met onder andere de bedrijvenvereniging IVW, de Horecaondernemersvereniging van Weesp, de stichting Weesp Marketing en de gemeente. "Hij heeft met zijn duidelijke visie en inspanningen zodoende niet alleen de belangen van een groep ondernemers gediend, maar is waardevol geweest voor de gehele binnenstad. Dit blijkt met name uit het initiatief dat hij heeft genomen voor het oprichten van de Stichting Weesp Centraal, die sinds dit jaar onder zijn voorzitterschap het ondernemersfonds voor de binnenstad beheert", zo sprak wethouder Astrid Heijstee de verraste Vos toe. 

Vereerd
De Vrijwilligerserkenning bestaat uit een sculptuur en een oorkonde. Vos was er blij en vereerd mee. "Hoewel ik hier al een paar mensen zie rondlopen die de prijs net zo goed verdienen. Ik heb het werk altijd met veel plezier gedaan."

Afscheid
Binnenkort zwaait Vos af als voorzitter van de Weesper Detaillisten Organisatie. Hij blijft wel voorzitter van de Stichting Weesp Centraal.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant