Afbeelding

McDonald's kijkt naar locatie A1

Algemeen

WEESP -  McDonald's heeft serieuze interesse in een vestiging bij de nieuwe A1-afslag Weesp/Muiden. De restaurantketen laat weten de laatste ontwikkelingen rond het verleggen van de A1 daarom scherp in de gaten te houden.

Zodra er meer duidelijk wordt over de exacte locatie van de nieuwe afslag, wil McDonald's om tafel met Muiden en/of Weesp. De belangstelling van McDonald's komt voort uit de Provada, de vastgoedbeurs waarop Weesp dit jaar voor het eerst een stand had. Wethouder Zierleyn: “We hebben elkaar inderdaad gesproken, maar verder kan ik er als Weesper wethouder op dit moment verder niets mee. Zolang er geen grenscorrectie heeft plaatsgevonden, blijft de afslag Muider grondgebied. Het is op zich hartstikke leuk natuurlijk, maar het zou niet opportuun zijn als Weesp met McDonald's gaat praten over een afslag in Muiden.”    

McDonald's heeft op dit moment twee vestigingen in deze regio, één in Diemen en één in Bussum.

Rijkswaterstaat wil over drie jaar gaan beginnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de verlegging en verbreding van de A1. De snelweg moet in 2020 worden opgeleverd.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant