Knappe zege handbalsters

Ondanks wat opstartproblemen hebben de handbalsters van We HaVe zondag een sterke zege geboekt tegen Legmeervogels. Een week voor de gang naar de sporthal voor het zaalhandbal werd het 18-12. De Weespers hadden een wat tegenvallende start, maar konden vlak na de startfase het duel overnemen. We HaVe was vooral qua aanval erg sterk en kon zeker de slotfase een marge op het scorebord zetten. De Weespers toonden aan met goed handbal een steeds geduchtere tegenstander te worden.

Forse nederlaag We HaVe

Met een gehavende ploeg waren de handballers van We HaVe verre van opgewassen tegen Voice. De Weespers konden geen moment echt goed aanvallen en werd met 5-20 compleet weggespeeld. Vooral voor de rust was de tegenstander van de Weespers veel sterker. De marge van 2-11 vlak voor rust vertelde veel over het gebrek aan kracht van de Weespers. Na rust nam Voice wat terug en kon We HaVe wat op adem komen, een ommekeer forceren was echter teveel van het goede.

Argus komt net tekort

Na de zege een week geleden op Reflex (5-8) hebben de korfballers van Argus, ondanks erg sterk spel, een nederlaag geleden tegen De Corvers: 9-11. De Weespers konden tegenover De Corvers voor veel gevaar zorgen. Met goed en verzorgd korfbal vormde Argus een obstakel voor de beter geklasseerde streekgenoot. De Weespers konden goed meekomen qua stand, maar zagen dat De Corvers op bepaalde momenten meer karakter toonde.

Krappe nederlaag Oberon

Een krappe nederlaag voor de volleyballers van Oberon. Vlak voor het weekend verloren de Weespers volleyballers met 2-3 van Voleem. Sterk spel was het toonbeeld van het treffen. Oberon moest de eerste set met 11-25 nog op stoom komen, maar kwam daarna sterk terug. Met 25-23 en 25-20 pakten de Weespers de voorsprong. Voleem kon echter met 18-25 een tiebreak forceren. Dat was teveel van het goede voor de Weespers: 4-15.

Duel volleybalsters gestaakt

De sterke Weespers volleybalsters waren goed opgewassen tegen US vrijdag, kwamen tot een tiebreak, maar zagen het duel daarna gestaakt worden. De reden: de sporthal moest worden afgesloten. Oberon kon tegen US vooral op de goede momenten sterker volleyballen en pakten meteen de eerste sets met 27-25 en 25-18. De wat zwakker startende volleybalsters van US kwamen daarna sterk terug. Oberon zag de tegenstander de score op 2-2 zetten na twee sets van 15-25 en 20-25.

The Victory goed op stoom

The Victory heeft zaterdag een goede stap gezet naar het behalen van de tweede plaats. De Weesper tafeltennissers waren veel te sterk voor Stede Broec en schreven met 9-1 de zege op de naam. De Weespers hadden geen moment problemen met de zwakkere tegenstander. Vanaf de eerste bal was de brug tussen de sterke Weespers en de tegenstanders groot. Zonder al te veel kracht werd het duel snel afgerond door punten van Dennis Visser (3x), Berry Kruger (2x), Arjen de Groot (3x) en het gewonnen dubbelspel.

OZV te sterk voor waterpoloërs

Een tegenstander met veel sterker waterpolo en vooral zelf veel pech hebben. Zaterdagavond waren het de voornaamste redenen voor de nederlaag van Triton tegen OZV: 13-3. Zeker tot en met het derde partje was het spel van de Weespers geeneens zo slecht. Triton was qua aanval erg sterk, maar had veel pech met het afronden van kansen. Het laatste partje zakte Triton echter terug en was het spel veel slechter. Dat gaf OZV veel kansen op de zege.