Afbeelding

Eerste exemplaar WeesperNieuws Extra Magazine

Algemeen

WEESP - De allereerste editie van het WeesperNieuws Extra Magazine is klaar. Abonnees van WeesperNieuws Extra krijgen het de komende week gratis in de bus.

In het 40 pagina's dikke magazine staan vier grote interviews met Weespers. Theo van Amsterdam vertelt hoe het hem vergaat sinds de overdracht van zijn winkel, Jaap van Deurzen blikt terug op zijn carrière als tv-verslaggever, Lars Boom legt uit hoe hij al die succesvolle scenario's schrijft en Cees van Vliet laat zien wat hij met de Laurentiuskerk van plan is en waarom. Daarnaast staan er nog zes verhalen in, onder meer over het nieuwe paviljoen bij Fort Uitermeer.

Het is een selectie van de artikelen die eerder op WeesperNieuws Extra zijn verschenen. De lezers hebben ons aangegeven dat ze naast dit onlinekanaal, waarop dagelijks nieuwe artikelen verschijnen, behoefte hielden aan iets op papier. Met dit magazine komt onze redactie daaraan tegemoet.

Losse nummers
Het magazine maakt deel uit van het abonnement, dat daarmee nog interessanter is geworden. Via het magazine kun je de mooiste verhalen nog eens lezen, bewaren, meenemen en/of makkelijker aan anderen laten lezen. Abonnees hebben een e-mail ontvangen met een verzoek om adresgegevens, nodig om te kunnen bezorgen.

Bij Spar Veldt, Cigo Van Kassel, boekhandel Pezzi Pazzi en de Primera zijn losse nummers te koop à € 6,50. Dat is inclusief een maandabonnement op alle online-artikelen. Meteen abonnee worden kan ook. Dat is voordeliger (€ 5,50) en je ontvangt dan ook het magazine. Abonnee worden kan op www.weespernieuws.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant