Duel volleyballers door brandgerucht lang onderbroken
Duel volleyballers door brandgerucht lang onderbroken

Nederlaag voor volleyballers Oberon

Algemeen

WEESP - Een te sterke tegenstander was er vlak voor het weekend de grootste reden van dat de volleyballers van Oberon geen zege hebben kunnen pakken. Forza Hoogland kon de Weespers op karakter verslaan: 1-3. Door een brandgerucht en het daardoor leeghalen van Sporthal Aetsveld, werd het duel lang onderbroken. Voor het duel leverde dat toch geen grote problemen op. Na het loos alarm werd er gewoon verder gespeeld.

Oberon kon vooral de eerste set geen moment echt voor gevaar zorgen. Forza Hoogland startte fel en kon meteen een gat slaan. Oberon zag de tegenstander met 16-25 op alle fronten beter spelen. Daarna leek de ploeg wat terug te komen. Het spel van Oberon werd beter en de schade bleef met 22-25 beperkt. De Weespers pakten met 25-23 zelfs ook de derde set, maar konden toch geen resultaat boeken. Forza Hoogland maakte het duel met 21-25 knap af.

Brandgerucht nekt duels volleybalsters
Waar de volleyballers ondanks het brandgerucht wel gewoon tot spelen kwamen, bleven de volleybalsters van Oberon en VC Allvo aan de kant.

Na het brandalarm leken de teams eerst wel te gaan starten, maar twee speelsters van VC Allvo hadden veel last met ademhalen en moesten door de ambulancebroeders behandeld worden. Na goed overleg besloten de twee teams het duel compleet af te lasten en op een later moment over te spelen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant