Afbeelding
Advertentie

Een auto-interieur op maat

Ingezonden

Ben je uitgekeken op het interieur van je huidige auto? Of zijn er diverse onderdelen aan vervanging toe? Dan kun je je auto interieur naar je eigen wens laten stylen. Je kunt nieuwe automatten aanschaffen maar ook stoelhoezen, een nieuw stuurwiel, instaplijsten laten plaatsen of kiezen voor een dashboard met neonverlichting. Met een paar aanpassingen creëer je al een totaal andere aanblik. Wij nemen je mee in de wereld van de mogelijkheden.

Automatten
Een van de mogelijkheden om je auto een boost te geven zijn nieuwe automatten. Kies dan wel voor pasvormmatten. Deze matten kun je namelijk afstemmen op het interieur van je auto. Naaldvilt en velours zijn de meest gebruikte tapijtkwaliteiten. Wil je een prachtige luxe uitstraling creëren? Dan is velours het juiste materiaal. Velours heeft een matglanzend uiterlijk en geeft het interieur van je auto een strakke look dankzij de tuftkwaliteit. Je kunt ook kiezen voor premium velours. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en de omranding kan in dezelfde kleur worden uitgevoerd. Als je kiest voor premium velours heb je de keuze uit diverse kleuren en ook uit meer omrandingskleuren zodat je de mat geheel kunt laten matchen met je auto-interieur. De velours automatten zijn duurder dan de naaldviltmatten maar hebben daarentegen ook een langere levensduur.

Stoelhoezen
Zijn je autostoelen niet meer naar wens? Dan kun je met behulp van autostoelhoezen de stoelen een nieuwe look geven. Autostoelen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je interieur. Na verloop van tijd slijt de bekleding en wordt deze vies. Autostoelhoezen beschermen de originele bekleding van de autostoel en zorgen ervoor dat de stoelen er weer fris en netjes uitzien. Als je zichtbaar iets wilt veranderen, kies je voor autostoelhoezen. Ze zijn leverbaar in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een sportieve hoes, een lederen hoes en een stoffen hoes. Ga voor hoezen die slijtvast zijn en gemakkelijk te reinigen, dan blijven ze mooi en je kunt ze schoonhouden.

Overige opties
Maar er is meer. Zo kun je het dashboard een nieuwe look geven met carbonfolie. En je stuur beschermen of verfraaien met een stuurhoes. En stuur met een stuurhoes verhoogt het rijcomfort vanwege een beter grip. Ook is het mogelijk om pedalen te vervagen of je handrem te pimpen met een handremgreep.

Houd je auto netjes
Als je nieuwe automatten of stoelhoezen hebt, houd ze dan schoon. Zo blijft je auto er netjes uitzien. Het onderhouden van de matten voorkomt dat ze slijten. Pasvormmatten worden voorzien van de originele bevestigingen zodat ze goed passen en los te halen zijn wat makkelijk is voor het reinigen. Door dit gewoon regelmatig te doen, krijgt vuil ook geen kans om zich op te hopen. Zuig je automatten en stoelhoezen als dat dat nodig is. Of was je de hoezen indien mogelijk.

Ook je auto interieur aanpassen?
Auto-accessoires bestel je heel gemakkelijk online. Ook kun je online automatten bestellen. Bij Automattenspecialist.nl bestel je heel eenvoudig een nieuwe set automatten voor je auto. Voor ieder automerk hebben wij originele pasvormmatten. Deze worden gemaakt in onze eigen productielijn, waardoor wij ze kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Welke optie je ook kiest, wij kunnen de automatten binnen een werkweek bij u thuis afleveren.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant