FC Weesp voor rust veel sterker

NVC na rust te sterk voor zwak FC Weesp

WEESP - Vooral door een ondermaatse tweede helft heeft FC Weesp zondag een nederlaag geleden tegen streekgenoot NVC. De Weespers konden voor de rust van het eerder gestaakte duel (1-1) nog goed meekomen, maar moesten alsnog genoegen nemen met 1-2.

FC Weesp speelde vooral het resterende gedeelte van de eerste helft nog sterk. Door goede aanvallen en genoeg kansen voor de Weespers was het een wonder dat de stand zonder doelpunten bleef. FC Weesp was heer en meester. De Weespers leken wel op voorsprong te komen na wat gerommel voor de keeper van NVC, maar de treffer werd afgekeurd. Na rust startte NVC erg fel en werd FC Weesp compleet vastgezet door de Naarders. Zeker na de goal van NVC speelde FC Weesp erg zwak en was het geen moment de sterke ploeg van voor rust. De Weespers kregen geen enkele kans om nog een resultaat te boeken en stapten met een slecht gevoel van het veld.

Afgetekende zege voetbalsters
Een grote marge voor de voetbalsters van FC Weesp zondag. De Weespers maakten de nederlaag van een week geleden goed met een afgetekende 7-0 zege op FIT.

FC Weesp speelde wat traag, maar had desondanks geen enkel probleem met de tegenstander. Al vroeg kon Tess Brunekreef met twee goals de score openen voordat Robien Lorent de stand al voor rust op 3-0 zette. De score had op dat moment al veel hoger kunnen staan. Na rust konden de Weespers de zege compleet maken door nog 3 treffers van Brunekreef en een goal van Lorent.