Weer zege handbalsters We Have

WEESP - Ondanks wat slechtere fases zowel voor als na rust hebben de handbalsters van We Have geen fouten gemaakt tegen Nijenrodes. De Weesper koploper maakte voor rust een achterstand goed en zette na rust een 26-19 zege op het scorebord.

Zeker de eerste helft had We Have wat problemen om op stoom te komen. De Weespers hadden het geluk dat de tegenstander slechts mondjesmaat echt kansen hadden om een voorsprong te pakken. We Have moest na de eerste fase van het duel een 6-2 achterstand goedmaken en deed dat met verve. Zonder problemen kwamen de Weespers door goed spel tot 14-10 voor rust.

Ook na rust had We Have een wat zwakkere start, maar dat leverde geen gevaar op voor de zege. Ondanks een fors aantal tegengoals was We Have veel sterker. Dat was een opsteker voor de ploeg met de topper tegen concurrent Fortissimo voor de boeg

Havas net sterker dan handballers
Door vooral net wat meer fouten te maken en teveel te forceren heeft We Have zondag verloren van Havas. De Weespers handballers moesten, ondanks goed spel, genoegen nemen met een 16-20 nederlaag.

We Have startte sterk en kon al vroeg een voorsprong pakken. Havas had veel problemen met het spel van de Weespers, maar werden daarna door wat fouten van We Have op weg geholpen. Nog voor rust konden de Almeerders voor een ommekeer zorgen en stond het na de eerste helft 10-11. Ook na de thee zette We Have meteen veel gas, maar leek het teveel te forceren en kon Havas weer terugkomen. De Almeerders konden vervolgens op karakter de zege pakken, ondanks dat de stand wat geflatteerd was.