Afbeelding

Veel animo voor Samen Starten

Algemeen

WEESP - Er hebben zich al 150 belangstellenden aangemeld voor het initiatief Samen Starten. Een idee van het bedrijf DID dat twee weken geleden werd gelanceerd om samen met Weesper jongeren (18 tot 28 jaar) woningen te ontwikkelen en te realiseren. 

Alle jongeren in de doelgroep zijn en worden gevraagd een enquête in te vullen via de website en Facebookpagina van Samen Starten.De respons tot nu toe is volgens Ed Heijstee van DID bemoedigend, maar de doelstelling is dat nog veel meer jongeren de enquête invullen op de site.

Op 12 december worden in ’t Hart van Weesp de eindresultaten gepresenteerd. Ook wordt het idee van Samen Starten nader toegelicht en geeft de Rabobank een presentatie over de financiering van woningen. Het is de bedoeling dat DID samen met de jongeren de gemeente enthousiast maakt voor het initiatief. De gemeente zal dan worden verzocht een geschikte locatie aan te wijzen om deze woningen te bouwen.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Blauwalg, zwemmersjeuk, botulisme en meer ellende Lekker buiten zwemmen dit weekend? Wees voorzichtig! Algemeen 12 aug, 12:09
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Hugo de Grootlaan Hugo de Groot: ontsnapt uit Slot Loevestein in een boekenkist Algemeen 12 aug, 10:22
Afbeelding
Hans Burggraaff stopt met afname PCR-testen bij klachten Algemeen 12 aug, 08:00
Logo
Afbeelding
Vier gouden medailles op de World Police and Fire Games Sport verenigt, net als het politievak Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Nieuwe fietsenwinkel Nieuwstad Algemeen 11 aug, 14:24
Afbeelding
Geluidsschermen station Weesp Algemeen 11 aug, 11:28
Afbeelding
Solarclarity sponsort verenigingenmarkt S&B Algemeen 11 aug, 09:44
Logo
Afbeelding
Vers aan de Vecht ‘De groente uit de pluktuin smaakt zo veel lekkerder dan uit de winkel’ Algemeen 11 aug, 09:00
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief