Afbeelding
Foto: Pixabay

Wijn en fashion: Waanzinnig Weesper Weekend komt er aan

Cultureel

WEESP - Het Waanzinnig Weesper Weekend komt er aan. Het gaat om een nieuw evenement van de Weesper winkeliers. Het staat op de kalender voor 29 maart én 31 maart.

De Weesper winkeliers pakken uit met een wijnroute langs wijnlokalen en proeverijen op vrijdagavond en een road- en fashionshow op zondagmiddag. 

Aan de wijnroute doen op de vrijdagavond 27 winkels mee. Tussen zes en negen uur kunnen de deelnemers voor 12,50 euro een routekaart en een gegraveerd glas ophalen. De deelnemende winkels schenken vervolgens een wit of rood wijntje in. De wijnen worden geleverd door Petit Clos, Overmars, Pronk Juweel en Gall & Gall van de Achtergracht. De wijnen kunnen per stuk worden beoordeeld. Eén van de deelnemers gaat vervolgens met een doos wijn naar huis. 

Zondag staat de road- en fashionshow op het programma. Er trekt dan een bonte, vrolijke stoet door het centrum. Op elke locatie wordt de loper uitgerold en een show gehouden. 

Het entreebewijs voor de Wijnroute is vanaf vandaag te koop voor 12,50 euro bij Petit Clos aan de Nieuwstraat 62A, Overmars aan de Binnenveer 5 en Pronk Juweel aan de Slijkstraat 26 en dient contant te worden betaald. Op de dag zelf moet het entreebewijs ingeleverd worden bij Nieuwstad 12, de voormalige Weesper Boekhandel, voor een gegraveerd wijnglas en een routekaartje.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant