Afbeelding
Advertentie

Je dromen en wensen laten uitkomen? Zo vergroot je kansen!

Ingezonden

Als je al lange tijd dromen of wensen hebt, dan kun je ze laten uitkomen door ze te bestellen in het Universum. Alles is mogelijk, negatief of positief, het Universum bezorgt wat je maar wilt. Alles om ons heen is opgebouwd uit energie en deze energie is te sturen. Voor het succesvol bestellen van je wensen en dromen hebben we een aantal stappen toegelicht om de bestelling succesvol te plaatsen.

Twijfel niet, vertrouw op je wens, jezelf en het Universum

De eerste en misschien wel belangrijkste stap om je wens uit te laten komen is vertrouwen. Ons brein door kennis en ervaringen zo is geprogrammeerd dat we alleen geloven wat we zien en begrijpen, kan de twijfel snel toeslaan. De twijfel zorgt ervoor dat de hersenen je overtuigen dat het niet mogelijk is, maar zodra dat gebeurt zal je wens niet geleverd worden.

Een sterk vertrouwen zorgt ervoor dat je wens zal uitkomen. daarom is het belangrijk om eerst je vertrouwen te vergroten en met wat kleinere wensen te beginnen. Daar put je vertrouwen uit om de volgende keer een grotere wens te bestellen bij het Universum. Maar pas op dat je niet te snel te veel verlangt, pas na het uitkomen van een paar kleinere wensen is je verstand pas echt overtuigd. Je kunt zelf proberen je wensen te bestellen, of je doet het via een 'korter lijntje' met behulp van een sessie met een medium of paragnost.

Plaats je bestelling overtuigend

Ook tijdens het daadwerkelijk bestellen van je dromen en wensen is er geen enkele ruimte voor twijfel. Zorg ervoor dat je je richt tot de leverancier; dus het Universum, een Engel of dergelijke. Spreek je wens duidelijk uit, zonder weifelende woorden. Bestel je bijvoorbeeld een heerlijke, sprankelende nieuwe relatie, wees dan ook duidelijk: "Ik weet dat er een juiste partner voor mij is en ik weet dat hij of zij nu in mijn leven verschijnt!". Bij het uitspreken van de wens blijf je serieus en overtuigd, dus lach of twijfel niet.

Pas op met dingen wensen die je niet wilt. Bij het plaatsen van een bestelling met woorden als "ik wil niet" dan blijft er in je hoofd een beeld hangen van hetgeen je niet wilt. Dat beeld pikt het Universum op en zal dat juist leveren.

Wees duidelijk

Bestel je een wens, spreek dan ook een duidelijke actie uit. Als je alleen zegt: "Ik wil een nieuwe auto", dan blijft je situatie ongewijzigd. Het Universum weet dan immers alleen dat je iets verlangt, maar niet dat er ook echt iets moet gebeuren. Formuleer een duidelijke actie, een gewenste situatie: "Ik weet dat ik een nieuwe baan verdien, bij mijn volgende sollicitatie is het raak!".

Het is verstandig om je wens niet te formuleren met werkwoorden als "willen" en wensen", maar altijd werkwoorden als "zijn" en "hebben". Bestel je wensen alleen in de tegenwoordige tijd, alsof de gewenste situatie nu al aanwezig is en je bestelling eigenlijk al bezorgd is.

Schrijf je wens op en wees dankbaar

Om je bestelling meer kracht bij te zetten is het verstandig om je wens op te schrijven. Ook zal het je helpen om je verstand te overtuigen. Nadat je je wens hebt besteld en hebt opgeschreven en opgeborgen spreek je je dank uit aan het Universum. Zo zet je je wens stevig in het heden, alsof je bestelling al bezorgd is.

Hoe gaat het nu verder?

Hoe de vervulling van een wens verder in zijn werk gaat, is iets waar we geen controle over hebben. Ook hier is het van belang dat je er vertrouwen in blijft houden, en je je er niet teveel bij stil staat. Je bestelling zal niet geleverd worden als je je teveel wilt voorstellen hoe je bestelling geleverd zal worden, of als je zelf teveel in de uitkomst wil sturen. Je moet de energiestromen vrij hun gang laten gaan, zodat de energie naar de juiste frequentie gaat en door de juiste personen wordt opgevangen.

Wil je je wens bestellen via een medium, waarzegger of paragnost? Of wil je je toekomst laten voorspellen? Zit je met prangende vragen over je leven, bijvoorbeeld over liefde of werk. Op Mediumchat.nl kunnen voldoende helderzienden, mediums, paragnosten en kaartleggers je dagelijks helpen bij al je levensvragen en wensen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant