Afbeelding
Foto: John Brussel
Advertentie

Perfect paasarrangement voor de hele familie

Algemeen

Zoekt u nog een geschikt familie-uitje voor Pasen? Wilt u iedereen een leuke tijd laten beleven? Hiervoor moet u bij All American Bowling in Noordwijkerhout zijn. Daag nichtjes, neefjes, broers, zussen, ouders, opa's en oma's uit tot een vriendelijk wedstrijdje bowlen. In de levendige sfeer van licht-, geluid- en video-effecten ontstaat al snel een feestelijke stemming. Dat wordt lachen, ontspannen, bewegen. Daarna is het tijd voor een afsluitend feestje: onbeperkt grillen in het gezellige grill-restaurant. Boek snel, want vol is vol.

Het paasarrangement voor familie-uitjes
All American Bowling trekt bezoekers uit de verre omgeving met een veelzijdig aanbod van geweldige arrangementen. Ook voor Pasen zijn de eerste reserveringen al weer binnen. Speciaal voor dit gezellige lentefeest stelde All American Bowling een geweldig paas grillparty arrangement samen. Dit arrangement bestaat uit:

?        een uur Magic Bowling;
?        twee uur plategrillen;
?         inclusief twee drankjes;
?        saladebar;
?        dessertbuffet.

Voor volwassenen bedraagt dit complete paasuitje slechts 39,50 en voor kinderen 21,50. Voor een extra uur bowlen betaal je het gereduceerde tarief van € 32,50. Het bowlen vindt per uur plaats, tussen 15.00 en 19.00 uur, met daaraan aansluitend het grillen.

Heerlijk uit eten
Bij Pasen hoort lekker en gezellig eten. Precies de reden om naar All American Bowling te gaan. Want wat is er nu leuker dan uw eigen eten uitkiezen en grillen? Het menu met diverse gerechten is geschikt voor iedereen. Bestel de gemarineerde Angus Burger, argentijnse steak, varkenshaas, kalkoenfilet of het procureurlapje. Bent u een visliefhebber, kies dan voor de verse zalm of gemarineerde gamba's. Dit paasdiner bestaat tevens uit frietjes, champignons, uienringen en paprika. Het geheel wordt geserveerd met verse broodjes, kruidenboter, knoflooksaus, cocktailsaus, mayonaise, satésaus en pepersaus. Maar pas op: hou wat ruimte over voor de desserts: heerlijk ijs en fruit, feestelijk versierd met slagroom, warme kersen en chocolade.

De route tussen Weesp en Noordwijkerhout
Vanaf Weesp bereikt u onze bowling in Noordwijkerhout snel en gemakkelijk. U rijdt binnen drie kwartier van Weesp naar Noordwijkerhout, via de A9 en A4. Rij Noordwijkerhout in naar de Langelaan 2A. U parkeert gratis voor de deur.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant