Afbeelding

Puzzelen met het WeesperNieuws

Algemeen

WEESP - Het WeesperNieuws is in deze periode meer dan een krant om alleen maar te lezen. Op verschillende manieren worden lezers uitgedaagdom in actie te komen. Daar zijn mooie prijzen mee te winnen.

In de krant van deze week bevindt zich de jaarlijkse Kerstpuzzel. Door op zoek te gaan naar zeventig woorden die met Weesp te maken hebben, verschijnt er een oplossing. Die kan vijftig euro waard zijn. Volgende week is het tijd voor de traditionele eindejaarsquiz. Aan de hand van 25 vragen over lokale gebeurtenissen in 2011 wordt de kennis en opmerkzaamheid van de lezer getest. Wie de quiz het best maakt, maakt kans op een dinerbon.

Tot slot hebben Weespers nog tot en met 3 januari de tijd om zich aan te melden voor de actie van Sara Kroos. De cabaretier komt begin volgend jaar in Weesp wonen en viert dat met een lezersactie. In het WeesperNieuws van 14 december staat hoe men in aanmerking kan komen voor Sara’s voorstelling in Bussum op 21 januari. Zit deze krant al bij het oud papier? Dan kan via het digitale archief op weesperiews.nl altijd nog de pdf worden gedownload.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant