Afbeelding
Advertentie

Kwalitatief kunstgras en evenemententapijt

Algemeen

Kunstgras is ideaal als toepassing in de speeltuin, achtertuin, op het balkon maar ook binnenshuis zoals in bedrijfsruimtes of als beursvloer. De kwaliteit van kunstgras is tegenwoordig zo goed, dat u het verschil met echt gras niet ziet. De praktische voordelen van kunstgras zijn aantrekkelijk: voor de particuliere tuin maakt het maaien, harken, verticuteren en bemesten overbodig. Voor het bedrijf betekent kwalitatief kunstgras een fraaie, sterke en onderhoudsarme vloer.

Het beste kunstgras voor uw situatie
Bedrijven bestellen kunstgras en evenemententapijt dan ook maar al te graag bij GJ Floors of de Duitse webwinkel Roteteppiche.de. Hier heeft u een complete keuze uit alle verschillende soorten kunstgras. Voor uiteenlopende toepassingen koop je voordelig kunstgras in de juiste kleur. Zo richt je je beursstand of bedrijfsruimte precies zo in als je wilt. Enkele voorbeelden van evenemententapijt in ons assortiment:

Kunstgras met een trendy uitstraling
Met Events Outdoor kiest u voor een hoogwaardige en moderne look. De trendy uitstraling is precies wat u nodig heeft voor een professionele stand of werkomgeving. Events Outdoor is ook ideaal voor sporten en spellen.

Voordelig: green vilt met nop
Een natuurlijk effect voor uw beurs, feest of terras is ook met een klein budget te bereiken. Hiervoor is het product Green Vilt (met nop) gemaakt. Dit kunstgras is zeer gemakkelijk te bewerken en geschikt voor elk type ondergrond. Goed om te weten is dat dit type kunstgras ook voor een balkon of voortent geschikt is.

Ideaal voor buitentoepassingen
Wilt u uw balkon, patio, dakterras of tuin afdekken met een duurzaam en veilig materiaal, dan zoekt u Green Power. Dit type kunstgras is daarnaast geschikt voor op beurzen, evenementen, campings en vakantieparken. Het voldoet aan aan alle brandveiligheidseisen. Alaska kunstgras is tevens geschikt voor campings, vakantieparken, beurzen, bruiloften en evenementen.

Projecttapijt
Ook geschikt voor op beurzen en evenementen is ons product projecttapijt. Dit type tapijt is ijzersterk  en geschikt voor intensief gebruik. Projecttapijt heeft een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het is een heel goedkoop type tapijtsoort maar wel gemaakt van hoogwaardige materialen

Legservice
Als u wilt besparen op de kosten is het mogelijk om uw kunstgras of evenemententapijt zelf te leggen. Daarnaast is gebruik maken van onze legservice ook een optie. Hiervoor hanteren wij vier verschillende optiepakketten. Kies zelf het pakket dat het beste bij u past. Op een afgesproken tijdstip komen onze medewerkers dan bij u langs om het evenemententapijt te leggen.

Bevestigingsmateriaal voor het beurstapijt 
Voor het vastzetten van uw beurstapijt heeft u de juiste accessoires nodig zoals bevestigingspennen, lijm, lijmband, dubbelzijdig tape of mesjes. Al deze en andere accessoires bestelt u meteen mee. Wilt u  meer weten? Email of bel ons voor meer informatie. Wij informeren u graag verder over ons kunstgras, onze levertijden en professionele legservice.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant