Afbeelding
Advertentie

Op vakantie in het hoogseizoen? Vermijd Zwarte Zaterdag!

Algemeen

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming in de buurt van de bekende havenplaats La Rochelle? Of wilt u deze zomer graag naar Zuid-Frankrijk? En wilt u bij voorkeur de Zwarte Zaterdag vermijden? Dat kan door te kiezen voor een vakantiebestemming waarbij u al op vrijdag welkom bent. Dit jaar wordt de grootste drukte verwacht op 3 en 10 augustus. Francecomfort biedt vakantiehuizen aan waar u al op de dag ervoor welkom bent. Zo weet u zeker dat u de drukte op de weg ontloopt. Boek nu snel zo'n vakantiehuisje en u bent verzekerd van een ontspannen reis naar uw vakantiebestemming.

Ontspannen op reis
Als u niet gebonden bent aan een vertrek op zaterdag kunt u prima één of twee dagen eerder naar uw vakantiebestemming toe. Hetzelfde geldt voor de terugweg. Als u voor 17 augustus naar huis rijdt, komt u niet in de drukte terecht. Zo vermijdt u Zwarte Zaterdag en begint en eindigt uw vakantie op een ontspannen manier. 

Heerlijk vakantiepark in Les Forges
Een reis naar het het zuiden is zeker met kleine kinderen een hele onderneming. Op vakantiepark Domaine Les Forges staan een aantal prachtige villa's die u van vrijdag tot vrijdag kunt reserveren om de drukte op de weg te omzeilen. Ook arriveren en vertrekken op zondag is mogelijk. Domaine Les Forges is een schitterend en ruim opgezet vakantiepark met 90 moderne villa's. Het is de perfecte plek om weer helemaal bij te komen. Hij ligt in de heerlijke streek Poitou-Charentes die bekend staat om zijn zeer stabiele klimaat, gemiddelde temperatuur van slechts 26 graden en het hoogste aantal zonuren.

In de omgeving van het park is genoeg te zien en te beleven. Wees actief en verken de natuur tijdens een wandeling of op de fiets. Of ontspan door te gaan vissen of te varen. Op slechts 30 minuten rijden vanaf het vakantiepark liggen twee schitterende plaatsen. Dat zijn het middeleeuwse Parthenay dat perfect is voor mooie wandelingen en het bruisende Poitiers waar u naar hartenlust shopt, uitgaat en dineert. Het vakantiepark ligt op ongeveer een uur rijden van de Atlantische kust. Ook een bezoek aan deze prachtige kust inclusief een dagje naar La Rochelle mag niet aan uw vakantieprogramma ontbreken.

Volop pret op vakantiepark L'Espinet
Ook vakantiepark L'Espinet biedt de mogelijkheid om op vrijdag, zaterdag en zondag te arriveren en te vertrekken. Buiten het hoogseizoen bent u zelfs op iedere dag welkom. Dit vakantiepark is een verblijf ook meer dan waard. Het park ligt aan de voet van de Pyreneeën net buiten de gezellige plaats Quillan. De Middellandse Zee bevindt zich op een uur rijden. Op het park vindt u veel faciliteiten. U kunt zwemmen in het binnen- en buitenzwembad of in het meertje. Ook aan sportieve activiteiten is er geen gebrek: tennis, fietsverhuur, basketbal- en volleybalterrein, een speeltuin, het is er allemaal. Kinderen kunnen terecht op diverse kidsclubs. Andere bijzondere activiteiten zijn:  wellnesscentrum, paardrijden, quadrijden, paintball, waterballs, stand-up paddle, opblaasbootjes en een boomklimparcours. We organiseren ook bergwandelingen met een gids.

Alles bij elkaar genoeg redenen om snel te kijken welke vakantievilla's u in deze periode kunt huren. Kijk snel op welk van de twee vakantieparken in Frankrijk u uw komende vakantie door wilt brengen..Vanaf Weesp is het zo'm 10 uur rijden naar Les Forge en de de reis naar L'Espinet duurt ongeveer 14 uur. Deze reis wordt nog comfortabeler met een overnachting.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant